Περιγραφή
Philotimo Dark Reserve Mix & Shake – Λεμονόταρτα 60ml (30ml)
Περνάς μπροστά από αυτό το μικρό καφέ, κάθε πρωί, στο δρόμο για τη δουλειά. Και κάθε φορά σου σπάει τη μύτη μια απίστευτη μυρωδιά, σαν ένα φρεσκοψημένο μπισκότο βουτύρου να έκανε μακροβούτι σε μια λαχταριστή κρέμα λεμόνι. Δεν αντέχεις άλλο, πρέπει να μπεις, να δεις τι είδους θεϊκό γλυκό είναι αυτό που ψήνουν κάθε πρωί. Μπαίνεις θριαμβευτικά και ζητάς από την ξαφνιασμένη σερβιτόρα αυτό το γλυκό που μυρίζει τόσο υπέροχα.
Εκείνη σου εξηγεί, γελώντας, πως δε σερβίρουν γλυκά και σε κερνάει μια-δυο τζούρες από την ΛΕΜΟΝΟΤΑΡΤΑ της Philotimo που ατμίζει κάθε πρωί! Μοναδικά αρώματα που σε… σέρνουν από τη μύτη, γεμίζουν το χώρο γύρω σου, καθώς ο βουτυρένιος παράδεισος της μπισκοτένιας ζύμης τάρτας, εναλλάσσεται με τη δροσερή λεμονάτη γεύση μιας πλούσιας κρέμας ζαχαροπλαστικής, παντρεμένης με ολόφρεσκη, καλοχτυπημένη μαρέγκα! Μια λαχταριστή ΛΕΜΟΝΟΤΑΡΤΑ, φρέσκια-φρέσκια, όχι από τον φούρνο, αλλά από τα βαρέλια της Philotimo.
Το υγρό αυτό δεν είναι έτοιμο για άτμισμα. Χρειάζεται πρώτα να αναμιχθεί με ατμιστική βάση VG/PG με ή χωρίς νικοτίνη.
Στο συγκεκριμένο υγρό μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τελικό υγρό 60ml (σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή), είτε να χρησιμοποιήσετε όλη την χωρητικότητα του μπουκαλιού (75ml), αραιωνοντας ελαφρά το άρωμα.
Ανάλογα με τη νικοτίνη που θέλετε χρειάζεστε:
Επιθυμητή Περιεκτικότητα Νικοτίνης | Ποσότητα από Νικοτινούχα Βάση 20mg | |
Για 60ml | Για 75ml | |
3mg | 9ml | 11ml |
6mg | 18ml | 22,5ml |
9mg | 27ml | 34ml |
12mg | – | 45ml |
Στο τέλος συμπληρώνουμε με PG ή VG η μείγμα PG / VG και θα έχουμε τελικό υγρό 60ml ή 75ml αντίστοιχα.